Loading...
 Start Page
  +30 2610 671 404,    Ηλείας 193 Κάτω Οβρυά, Πάτρα   
Αυτοματοι πωλητες αναψυκτικων νερων snack SNAKKY
Κλίκ για μεγέθυνση
Περιγραφή

Αυτοματος πωλητης αναψυκτικων και snack

Το NECTA SNAKKY είναι το μικρότερο μοντέλο αυτόματων πωλητών για σνακ και αναψυκτικά της NECTA, το μικρό του μέγεθος (μόνο 1,70 ύψος) το καθιστά ιδανική λύση για τοποθέτηση σε μικρούς χώρους χωρίς να υστερεί σε χαρακτηρίστηκα και δυνατότητες που μεγαλύτεροι αυτόματοι πωλητές θα ζήλευαν.

Στην σχεδίαση του περιλαμβάνει πρωτοποριακά χαρακτηριστικά όπως εργονομικά σχεδιασμένο σύστημα παραλαβής προϊόντων, σύστημα με φωτοκύτταρα για την διαπίστευση της πώλησης.

Η ψυκτική μονάδα είναι εύκολα προσβάσιμη για συντήρηση αφού είναι συρταρωτή και χρησιμοποιεί νέου τύπου condenser με αποτέλεσμα να χρειάζεται λιγότερη συντήρηση.

Ο κερματοδέκτης και τα ηλεκτρονικά συστήματα είναι τοποθετημένα σε χωριστό συρταρωτό τμήμα επιτρέποντας την συντήρηση, έλεγχο και ρύθμιση του μηχανήματος χωρίς να έχουμε ανοικτή την πόρτα με αποτέλεσμα να διατηρείτε η θερμοκρασία των προϊόντων και να μην υπάρχει απώλεια ψύξης.

Το NECTA SNAKKY μπορεί να συνδεθεί και να λειτουργήσει μαζί με των αυτόματο πωλητή ροφημάτων Kikko αποτελώντας μια ολοκληρωμένη πρόταση για κάθε επιχείρηση. * Πλαϊνοί εξαεριστήρες που επιτρέπουν στο SNAKKY να τοποθετηθεί μπροστά σε τοίχο χωρίς να καταστραφεί η ψυκτική μονάδα.


* Εργονομικό δοχείο παράδοσης έξυπνα σχεδιασμένο που επιτρέπει σε κάθε επιλεγμένο προϊόν να είναι σαφώς ορατό και εύκολο στη παραλαβή.
* Σύστημα διαπίστωσης παράδοσης με φωτοκύτταρα.
* Προηγμένος έλεγχος (master/slave με το KIKKO) με την ενσωματωμένη εφαρμογή "Flash" EPROM.
* Επιτρέπει σε ένα palmtop να συνδεθεί, μέσω RS232 και να γίνει αυτόματο set-up της μηχανής καθώς επίσης και μεταφόρτωση των στατιστικών στοιχείων πωλήσης.
* Κλείδωμα με προγραμματισμένο κώδικα.
* Σχεδιασμένος για να συντονιστεί με τον αυτόματο πωλητή ροφημάτων ΚΙΚΚΟ.
* Μέγεθος: Ύψος 1700 χιλ., πλάτος 700 χιλ., βάθος 860 χιλ.
* Βάρος: 195 κιλά

 

 


 

 

Φόρμα Ενδιαφέροντος

 

Ηλείας 193 Κάτω Οβρυά, Πάτρα, Ελλάδα
Τηλ.+30 2610 671 404
Κινητο: +30 6944441099
E-mail: info@smart4.gr

LIKE US: 

Login / Sitemap

© Copyright 2010 - 2024 Αυτόματοι πωλητές στην Πάτρα - SMART4